If you can lead a horse
you can lead anyone

Paarden hebben samenwerking in team geperfectioneerd over miljoenen jaren heen. Wij, die ook in groep werken, kunnen leren van hun principes over leven in een kudde.

Laat je in deze korte lezing inspireren tot efficiënter leiderschap vanuit moeiteloosheid waardoor een heel team in beweging wil komen en kan blijven.

In dit kwartier ontvang je de drie essentiële sleutels naar succesvol (innerlijk) leiderschap. Daarenboven krijg je via concrete voorbeelden inzicht hoe dat leiderschap zich concreet vertaald naar een teamdynamiek.
Nadja Talpaert en coaching paard Gin

De frustraties van
van onverbonden leiderschap

Dagelijks zien we als coaches in onze trainingen hoe leiders worstelen met hun positie in de groep, hoe ze dingen 'gedaan krijgen' of het team niet meekrijgen in de visie die men zo kristalhelder voor zich ziet.

Inefficiënt en frustrerend voor zowel de leider als zijn of haar team. Het kan anders. In verbondenheid met elkaar, in sync met de vooropgestelde visie en allen in volle beweging vooruit. Leer hier in het kort via welke formule dat geen utopie hoeft te blijven.

Wat je zal leren

  1. Video cursus door Nadja Talpaert

  2. Evaluatie

Over deze gratis lezing

 • 15 minuten aan wijsheid en ervaringen
 • Inclusief gratis download van de presentatie

Ontmoet je trainer

Nadja Talpaert

Nadja is managing partner in Notice the Difference!
We increase companies’ bottom line by growing their leaders and teams to make the Difference!


Nadja is een erkend als Master Certified Coach (MCC) door de International Coaching Federation (ICF) en Transformational Presence Coach (CTPC) met ruim 20 jaar ervaring in executive en leadership coaching. Na een eerste werkervaring als jong-leidinggevende in een commercieel bedrijf ervoer ze snel dat mensen haar belangrijkste drijfveer zijn. Een overstap naar HR en HR-consulting in diverse rollen en bedrijven legden een stevige basis voor haar brede achtergrond in mens-gerelateerde onderwerpen. Nadja volgde verschillende opleidingstrajecten rond coaching in binnen- en buitenland en superviseerde inmiddels menig collega coach op hun ontwikkelingspad richting ICF-certificatie.

Sinds de oprichting van Notice the Difference! in 2012 trekt zij resoluut de kaart van leiderschapsontwikkeling, hoofdzakelijk via individuele coaching en intervisiecoaching. Een aantal jaren geleden besloot ze om 2 passies in haar leven met elkaar te verbinden en specialiseerde zich ook op het vlak van horse-assisted coaching en systemische paardencoaching.
Nadja Talpaert met haar boek

Referenties

 • 20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring
  in executive en leadership coaching.

 • Certifiëring

  Master Certified Coach
  (MCC, CTPC, Horse-assisted Coach)

 • Auteur

  Samen met Dr. Annemieken van Reepingen schreef ze het boek
  'Komt een paard in de Boardroom'.

Frequently Asked Questions

 • Hoe lang heb ik toegang?

  Tot 3 maanden na jouw aanmelding kan je de lezing via de toegestuurde link bekijken.

 • Moet ik een programma installeren?

  Nee, je hoeft niets te installeren aangezien de lezing op een online leerplatform staat. De enige voorwaarde is dat je een stabiele internet verbinding hebt. Je kan de lezing volgen op een laptop, desktop, zelfs op een tablet of smartphone. Omdat het een mobiele versie is, past het zich aan, aan het scherm van jouw toestel. Handig voor als je onderweg bent.

 • Hoe kan ik betalen?

  Deze lezing is gratis.

 • Hoe lang duurt deze lezing?

  15 minuten vol wijsheid en ervaringsverhalen.

 • Wat als ik nog een vraag heb?

  Stuur ons een bericht op [email protected] en reageren spoedig op je vraag.